Blijft de school open?

Update: 25 mei 2020 – 00:45

Alle lessen in het Deeltijds Kunstonderwijs blijven opgeschort op overheidsbevel. De Academie Brugge DKO blijft dan ook gesloten in de strijd tegen de verdere verspreiding van het COVID-19 virus.

Er kwam echter wel toestemming om een geleidelijke heropstart te organiseren vanaf 25 mei 2020. In een eerste fase zullen de gebouwen en ateliers op afspraak opnieuw toegankelijk zijn voor het ophalen van materiaal. In latere fases wordt bekeken hoe er op een veilige manier terug in beperkte vorm 1 op 1 lessen mogelijk zijn.

Het secretariaat is alle werkdagen elektronisch via e-mail bereikbaar, telefonisch kunt u ons enkel op  maandag, dinsdag en woensdag tussen 17u en 19u bellen. U zult van uw atelier leerkracht/docent nog bijkomende informatie ontvangen. Hou ook onze website, sociale media en uw e-mailbox in het oog voor updates.

Alternatieven?

Onze leerkrachten en docenten blijven zoveel mogelijk (online) alternatieven en begeleiding aanbieden via e-mail, videochat, livestream…

Mocht u nog niet gecontacteerd zijn door uw leerkracht/ docent of andere vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen

(zie onze contactgegevens hier)

Opvolging

Het schoolbestuur van onze school, de stad Brugge, volgt de situatie nauwgezet op en onderzoekt of er nog bijkomende maatregelen getroffen moeten worden. We proberen u van alle relevantie informatie op de hoogte te houden via e-mail, onze website en sociale media.


Dank u voor uw begrip

#academiebruggedko
#stedelijkonderwijsbrugge