Eindejaarstentoonstelling 2018 – 2019

G

Gratis toegang
Open zaterdag en zondag 22 en 23 juni 2019 van 10u tot 20u

Dit jaar kan je de overzichtstentoonstelling van de Academie Deeltijds Kunstonderwijs Brugge terugvinden op 3 unieke locaties in Brugge. Met werk van onze beeldateliers voor kinderen, jongeren en volwassen. Van digitaal tot monumentaal werk.

Voormalige showroom Van Marcke
Diksmuidestraat 4, 8000 Brugge

Onze uitvalsbasis dit jaar is de voormalige showroom van Van Marcke, die al eventjes leeg stond en voorheen de popup thuiszorg winkels huisveste. Hier kan je werk terugvinden van de ateliers animatie, beeldhouwkunst, cross-over, exploratie, fotografie, glasschilderkunst, grafiek, kant, keramiek, levend model, modeontwerp, project/monumentale, schilderkunst, tekenkunst, textiele en het atelier video/digitaal.

Schipperskapel
Komvest 38, 8000 Brugge

In de schipperskapel is er bijkomende plaats voorzien voor de ateliers schilderkunst en levend model. Hier komt een ruimere selectie van de werken aan bod.

Bogardenkapel
Katelijnestraat 86, 8000 Brugge

Tot slot gebruiken we ook onze eigen tentoonstellingsruimte op de hoofdcampus om de cursisten van scenografie carte blanche te geven. Zo kunnen ze met hun eigen werk de theorie van tentoonstellingbouw in de praktijk omzetten en een boeiende een presentatie te maken.