Is de school weer open?

Update: 8 juni 2020 – 00:45

De school is enkel toegankelijk op afspraak.

Na een periode van verplichte sluiting in de strijd tegen de verdere verspreiding van het COVID-19 virus, kregen we de toestemming van de overheid om een minimale heropstart te organiseren.

Vanaf 8 juni kunnen er 1 op 1 lessen georganiseerd worden in overleg met de atelier leerkracht/ docent. Ook het afhalen van materialen is weer mogelijk op afspraak. Momenteel blijven groepslessen helaas nog steeds niet toegelaten. Voor wie geen 1 op 1 les kan krijgen, blijven onze leerkrachten en docenten zoveel mogelijk (online) alternatieven en begeleiding aanbieden via e-mail, videochat, livestream…

Mocht u nog niet gecontacteerd zijn door uw leerkracht/ docent of andere vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Preventiemaatregelen bij bezoek

Wie op het domein van de Academie moet zijn, is verplicht zich te houden aan onderstaande  preventiemaatregelen:

  • Er moet altijd op voorhand een afspraak gemaakt worden met uw leerkracht / docent.
  • Het dragen van mond- en neusbedekking is verplicht.
  • Hou voldoende afstand (minimaal 1,5 m).
  • Volg de handhygiëne richtlijnen strikt op.

Volgend schooljaar

We beginnen ook stilletjes aan uit te kijken naar het nieuwe schooljaar. Wie zich alvast opnieuw wil inschrijven, kan dit momenteel via de website. Doe dit tijdig, want de plaatsen in de ateliers zijn beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van betaling verwerkt.

Wie problemen ondervindt bij het online inschrijven, kan contact opnemen met ons secretariaat. We zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 16u tot 20u of op zaterdag van 09u tot 12u en van 14u tot 17u.  

Opvolging

Het schoolbestuur van onze school, de stad Brugge, volgt de situatie nauwgezet op en onderzoekt of er nog bijkomende maatregelen getroffen moeten worden. We proberen u van alle relevante informatie op de hoogte te houden via e-mail, onze website en sociale media.


Dank u voor uw begrip.

#academiebruggedko
#stedelijkonderwijsbrugge