KUNST IN BEWEGING inspired by Zoro Feigl

DIKSMUIDESTRAAT 4 – 8000 BRUGGE

van 21 tot en met 27 juni, elke dag van 14 tot 18 uur

FORT LAPIN 3 (etalages van atelier)

van 21 juni – alle dagen te bekijken van buitenuit

Dit jaar wordt de eindejaar tentoonstelling een speciale editie. We tonen je ‘Kunst in beweging’. Bij de start van het academiejaar kwam Zoro Feigl (digitaal) langs op onze pedagogische studiedag om onze leraren te inspireren. Daarna gaf hij een lezing voor iedereen van de academie, gevolgd door een lezing van Dominique en Daniëlle om kunst in beweging breder te duiden.

En vandaag tonen we de vele werken en installaties die door leerlingen en cursisten van onze academie gemaakt zijn binnen dit thema in de oude gebouwen van Van Marcke. Zo’n 2500m2 kunst kan je veilig bezoeken en bewonderen. De verscheidenheid is groot. Sommigen namen beweging letterlijk, anderen legden beweging vast, of probeerden beweging juist tegen te gaan. Je ziet ventilators, motors, maar ook verstilde beweging op doek of papier. Misschien geraak je ook gefascineerd door de mogelijkheden van beweging en wat je daarmee kan doen.

En als je werk van Zoro Feigl ook echt wil zien, dan kan je terecht in de Bogardenkapel voor de tentoonstelling ‘Zoro Feigl – Kunst in beweging.

Voor de tentoonstelling de Diksmuidestraat kan je aan de deur registreren of online reserveren, zie onderaan deze pagina.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveer