Atelier Gezelle

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe website www.gezelle.be vroeg het Guido Gezellearchief van de Openbare Bibliotheek van Brugge aan de Brugse Academie om Gezelle beeldend ‘van oender ’t stoef’ te halen.

In Atelier Gezelle lieten verschillende ateliers zich inspireren door de gedichten, brieven en teksten van Guido Gezelle. Wat dit opleverde in woord, beeld, geluid en video kan je bewonderen in de Hoofdbibliotheek Biekorf van 15 januari tot 08 februari 2020

We nodigen je ook van harte uit op de feestelijke publieksavond ‘Gezelle leeft’ op vrijdag 7 februari om 19.30 uur, waar we iedereen die meehielp om van Gezelle.be een succes te maken graag in de kijker zetten.

Foto Atelier Gezelle tentoonstelling in Hoofdbibliotheek Biekorf

Praktisch

Gratis te bezoeken van 15 januari tot 08 februari 2020 tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Hoofdbibliotheek Biekorf
Kuipersstraat 3,
8000 Brugge

Beeldmateriaal

Links:

gezelle.be

#academiebruggedko
#stedelijkonderwijsbrugge