Beste collega,

Het is weer zover, het academiejaar is voorbij. Hoop dat jullie het, net zoals ik, een boeiend en uitdagend jaar gevonden hebben. We hebben alvast de resultaten mogen zien van de lessen tijdens de vele geslaagde tentoonstellingen tijdens en op het einde van het jaar.

INFLUX, een festival van beeld en verbeelding

Het festival Influx in Zeebrugge loopt nog de hele maand juli. Mocht je zin hebben om een locatie mee open te houden, dan kan je via de volgende link inschrijven.

https://koalendar.com/u/8GoZkPGX1sekoaUXvBPIGcC80vu2

 Je kan de link ook doorgeven aan mensen die je kent en waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Tijdens de maand juli is er voor de vrijwilligers een vergoeding voorzien van 20EURO per dagdeel, of 40EURO per dag. Mensen die zich inschrijven worden door ons begeleidt en krijgen ook steeds een mail ter bevestiging.

Het zou fijn mocht je hier mee kunnen helpen. En loop ook zeker even langs. Leerkrachten van onze academie en hun gezin kunnen gratis het festival bekijken op vertoon van deze brief (met ticket onderaan).

Academiejaar 2425

Het  volgende academiejaar komt eraan. De datum van de startdag academiejaar 2425 is reeds lang gekend en is voorzien op Woensdag 28 augustus. Start om 9:30uur en einde is voorzien om 17:30uur in de Academie, hoofdgebouw.

Een belangrijk punt op de agenda zal de initiatie en brainstorm rond het jaarthema ‘Sauvegarde’ zijn. hieronder kan je al de hoofdlijnen lezen van het project. Hou graag rekening bij het ontwikkelen van je jaarprogramma, dat het werken en ontwikkelen van het jaarthema een belangrijke component zal zijn.

JE kan ook via deze link het document lezen en downloaden: https://drive.google.com/file/d/1InlSwsGQv1m3qvWhojB6SbvVpPND5W2_/view?usp=drive_link

Sauve-Garde_ter-voorbereiding

VAKANTIE!

Bedankt voor je inzet dit academiejaar. Geniet van deze zomer, deze vakantie!

En we zien elkaar terug eind augustus met hernieuwde energie en opgedane ervaringen.

Hartelijk,

Joost.