Pedagogische studiedag 25 maart 2023

Na veel plannen voor de studiedag en evenveel herbeginnen hebben we een leuke locatie voor onze studiedag op een totaal andere plaats dan we oorspronkelijk hadden voorzien, maar waar we zeker ons ding zullen kunnen doen. Hoera….

We verwachten jullie in de lokalen van de Republiek Brugge, Sint-Jacobsstraat 36 (Niet de ingang van de café, maar werkelijk de ingang waar het huisnummer 36 op staat), tweede verdieping.

Breng graag je (opgeladen) iPad mee en/of Laptop.

Wie verwachten we wanneer?

9:00 uur: leraren derde en vierde graad en specialisatie krijgen de eerste koffie of thee in de Kantine

9:15 uur: vergadering op de Tribune met de vierde graad met eerst een kleine introductie rond specialisatie en waarover we moeten nadenken in de nabije toekomst en een gesprek rond de eindejaarstento ‘ARCHIVEREN’ waar we samenvatten wat we al weten en nog nieuwe info verzamelen. We hebben daar tijd voor tot 10:30 uur.

En tegelijkertijd met de derde graad over de tentoonstelling in de Rode Nonnen.

10:00 uur: leraren van de eerste en tweede graad worden verwacht op de koffie in de Kantine.

10:30 uur: lezing en gesprek met Jan Vandeplancke – Beeldhouwer/illustrator – die dit jaar het campagnebeeld voor onze academie ontwerpt.

Jan Vandeplancke – beeld uit KONVOOI

12:15 uur: LUNCH

14:00 uur : PROJECT LEERLING-MEESTER / EXPERTISEDELING

Na een korte briefing gaan we in multidisciplinaire werkgroepjes, over de graden heen, werken rond LEERLING-MEESTER. Het wordt een mix van denken over onze academie, denken over onze geschiedenis en toekomst en een les maken vertrekkende vanuit een domein van ons leerplan.

16:00 uur: Presentatie van enkele door jullie gemaakt cases.

17: 00 uur: EINDE

BELANGRIJK: Om ons goed te kunnen organiseren en een zicht te hebben op het aantal lunches die we moeten voorzien vragen we je de volgende google form in te vullen: https://forms.gle/GaCyBZQwLEejSmhF8. (Gebruik je academiemailadres om in te loggen)

LEERLING/MEESTER/MODEL