UPDATE

08/11/2021

Beste leerlingen, cursisten en ouders,

Onze vorige coronaupdate is nog geen maand oud en we moeten u een nieuwe update sturen. Vanaf 8 november zijn er wat kleine bijsturingen aan de coronapreventiemaatregelen die geleden in het Deeltijds Kunstonderwijs en dit specifiek voor onze ateliers voor kinderen.

Nieuw

Leerlingen vanaf 10 jaar (= geboren in 2010 of eerder) dragen vanaf 8 november een mondmasker. Ook hun jongere klasgenoten die op hetzelfde lesmoment aanwezig zijn en samen les hebben dragen een mondmasker.

Als de leerlingen stilzitten in de klas en er is voldoende ventilatie en afstand, dan mag het masker af.

De leraren zullen dit alles in goede banen leiden. Het is best als de kinderen een mondmasker mee hebben. Ook de jongere kinderen kunnen even gevraagd worden een masker te dragen als het contact met de oudere kinderen direct is. We streven ernaar de groepen in afstand uit elkaar te houden en goed te ventileren, zodat het dragen van het mondmasker minimaal gedragen moet worden.

Voor alle leerlingen en cursisten ouder dan 12 jaar (jongeren en volwassenen) zijn er geen veranderingen. Iedereen is en blijft welkom in onze Academie. Voel je je veiliger met een mondmasker, dan kan je daar zeker voor kiezen.

Algemene richtlijnen

  • Wie zich ziek voelt blijft thuis.
  • Heb extra aandacht voor handhygiΓ«ne.
  • Wie niet in de klas/atelier moet zijn, wacht buiten.
  • Tijdens een quarantaine kunt u geen lessen volgen in de Academie.

Wil je alle informatie van de overheid hierrond nalezen dan kan je hier terecht: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/coronavirus/veelgestelde-vragen-over-de-coronamaatregelen/coronamaatregelen-2021-2022/maatregelen-2021-2022-deeltijds-kunstonderwijs

Wat als u ziek bent

Indien u ziek bent of gecontacteerd wordt voor een contactonderzoek, is het van belang dat u zelf aangeeft dat u ook les volgt in de Academie Deeltijds Kunstonderwijs Brugge. Zo kan nagegaan worden of er eventueel een risicocontact is ontstaan met andere leerlingen/cursisten.

Met vriendelijke groet,
Academie Brugge DKO

Mocht u bijkomende vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om met ons secretariaat contact op te nemen.

#academiebruggedko
#stedelijkonderwijsbrugge